Welcome to PVN Albania

Volunteer of PVN AlbaniaProjekte Vullnetare Nderkombetare (PVN) is an organization that promotes peace through voluntary work and exchanges volunteers all over the world. It is part of the Service Civil International (SCI) network and shares the same aims and values. Besides the cooperation with SCI, PVN fulfils the aim of its foundation by organising social, ecological and cultural activities and involving everyone who wants the change and wants to be part of this change. PVN is working especially to solve the Albanian problems such as protecting the environment, integrate the migrated communities from rural areas, working with social disadvantaged people, and raise awareness towards youth in solving the problems of our community.

News   News Feed - Projekte Vullnetare NderkombetareNews Feed - Projekte Vullnetare Nderkombetare

Nov 1, 2014
Krijimtaria dhe imagjinata janë motorr i zhvillimit dhe i mirëqenies si materiale ashtu edhe shpirtërore. Imagjinata është dhunti esenciale e njeriut, të krijosh atë që imagjinon është përmbushje. Me qëllim që të mundësojmë arritjen e kësaj përmbushjeje dhe vënien në jetë të imagjinatës, Studio është e hapur për ju!
May 5, 2014
Ne Newsletter-in e ri do te gjeni informacione mbi projektet dhe aktivitetet e PVN-se gjate muajve te fundit. Lexim te kendshem!
Mar 24, 2014
New video on the project against violence in Vaqarr and Ndroq